Så här gör du för att få in dina nedladdade saker i spelet

1. Ladda ner något, t.ex kläder. Om du laddar ner ett hår eller kläder behövs det ofta en mesh. En mesh är ungefär som en "pepparkaksform", man måste ha den för att veta hur håret / kläderna ska sitta. Om det behövs en mesh står det oftast någonstans. Mina favorit sidor att ladda ner saker på är: The Sims Resource, Liana Sims , Just Sims , Xm Sims , Raon Sims och All About Style .

Ladda ner som Sims2pack fil:
Laddar du ned från The Sims Resource kan du ladda ner dom som Sims2pack. Ibland kommer inte sakerna in i spelet när jag instrallerar dom så, men det går om man tar några i taget. Ladda alltså inte ner 20 stycken och istrallera, typ hälften kommer in i spelet. Nu laddar jag ned en Klänning från Qaen . Jag döper den till Qaen Klänning.


Under "see complete set" står det Get mesh at Tsr. Jag trycker på den, och laddar ner meshen. Jag döper den till Qaen Mesh.


Sedan går du dit du la filerna. Mina hamnar på Mottagna Filer, men det är väl olika.
Sen drar du filerna till Mina Dokument - Ea Games - The Sims 2 - Downloads.
Finns det ingen mapp som heter Downloads där kan du göra en.
Sen dubbelklickar du på dom. Efter ett tag kommer det upp en ruta. Tryck på instrallera , och sen Ok.


Klart!

Ladda ner med Zippade Filer:
På de flesta hemsidor laddar man ner sakerna i Zip filer. (Detta går också på The Sims Resource, då trycker du på den lilla gröna pilen istället för asken)

Nu laddar jag ned den här klänningen från Liana Sims:


Först laddar jag ned klänningen

Och sen meshen


Sen går du till mappen där du la filerna.
Det är olika på olika datorer hur man låser upp filerna tror jag, men man kan högerklicka och trycka på "Extrahera filer" eller bara dubbelklicka. När du får fram filen så tar du Package filen som är i och lägger den i Downloads mappen i Mina dokument - Ea Games - The Sims 2 - Downloads.
Taah Daah!

Om

Min profilbild

mig

RSS 2.0